De Schrijver

De afgelopen jaren heb ik, tijdens reorganisaties, honderden mensen mogen begeleiden  bij tientallen bedrijven zowel in de profit als in de non-profit sector. Wat ik daar zag was dat sterke mensen met zelfvertrouwen, die al jaren een goede staat van dienst hadden, veranderde in hulpeloos, angstig, boos en soms agressief. Mensen hadden het gevoel dat zij als een zak vuil aan de kant van de weg waren gezet, geen betekenis meer hadden en dat het op hen persoonlijk betrekking had. In deze jaren heb ik ook gezien wat je kan doen om wel succesvol door een ontslagperiode heen te gaan.

Al deze bevindingen hebben ik beschreven in het boek ‘Ontslag! Welke Keuze Maak Jij?’

Er is helaas geen medicijn om de weerslag van een (gedwongen) ontslag te verhelpen of een tovenaar die iedereen weer snel een andere baan kan helpen. Er zijn echter wel manieren om zo min mogelijk last te hebben van je ontslag. Ik hoop dat ik je met mijn boek kan adviseren, inspireren en motiveren om zo snel mogelijk afscheid te nemen van je oude situatie en om zo snel mogelijk weer zicht en grip te krijgen op je nieuwe situatie.

Mocht je meer informatie willen hebben over dit onderwerp of het trainings programma dat n.a.v. het boek zal worden gegeven, dan kan je contact opnemen met 06-24614246

Marlies van Venrooij