Ontslag! Welke Keuze Maak Jij? Leer effectief solliciteren.

Lees het boek ‘Ontslag! Welke keuze Maak Jij?‘ Een nuttig en praktisch boek voor iedereen die door een (gedwongen) ontslagperiode heen gaat of die daar nauw bij is betrokken.

Een gedwongen ontslag kan zorgen voor schaamte, onzekerheid, angst of boosheid. Dit is niet functioneel als je weer opzoek moet gaan naar een andere baan. In het boek lees je welke gedachten jij kan tegen komen tijdens jouw ontslag en hoe je deze kan ombuigen om uiteindelijk het doel te behalen van wat jij wilt. Hoe kan je weer effectief gaan solliciteren. Tevens geeft het boek een gestructureerd overzicht van alle sollicitatieactiviteiten, hoe je deze kan leren en hoe je via een actieplan effectief op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

Het boek is gebaseerd op ervaringen van vele mensen die jou zijn voorgegaan in hun ontslag. Hun handige en onhandige gedachten en gedragingen en welke manier uiteindelijk tot wel een gewenst resultaat heeft geleidt.

Alles in Ontslag! Welke Keuze Maak Jij? is erop gericht om zo snel mogelijk afscheid te nemen van je huidige situatie om op een effectieve manier zo snel mogelijk weer een andere leukere passende functie te vinden met een goed gevoel over jezelf.

Mocht je nu al meer informatie willen hebben over dit onderwerp of het trainings programma dat n.a.v. het boek zal worden gegeven, dan kan je contact opnemen met 06-24614246

Dank je wel voor het lezen en ik zie graag je reactie.

Marlies van Venrooij

 

Dit bericht is geplaatst in Blog, Ontslag, Reorganisatie, Solliciteren, Tips&Tricks. Bookmark de permalink.